A A A K K K
людям із порушенням зору
комунальне некомерційне підприємство
"ЧУДНІВСЬКА ЛІКАРНЯ"

Новини

Лапароскопічна хірургія

Лапароскопічна хірургія - це малоінвазивний спосіб операційного втручання, що проводиться за допомогою невеликих розрізів (проколів). Таким чином, клінічні завдання вирішується з невеликими травмуванням тканин та крововтратою

14:36 09.02.2022

Пакунок малюка чекає на вас

Шановні майбутні мами пологове відділення КНП "Чуднівська лікарня" повідомляє, що є в наявності достатня кількість пакунків малюка. Чекаємо на вас.

11:53 14.01.2022

«Лідери змінюють світ»

 Нещодавно підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу Міністерства охорони здоров’я України серед медичних сестер «Лідери змінюють світ», який присвячений підвищенню престижності медсестринської професії в суспільстві та виявленню нових лідерів медсестринства.   Основними завданнями конкурсу - підтримати талановитих медичних сестер та медичних братів, сприяти їх самореалізації; поширити перспективний досвід та популяризувати інноваційні підходи до організації роботи фахівців з медсестринства; сприяти підвищенню професійної майстерності молодших спеціалістів, молодших бакалаврів, бакалаврів, магістрів за спеціальністю «Медсестринство» галузі знань «Охорона здоров’я».    Конкурс проходив у два етапи.   Приємно відмітити, що медична сестра КНП «Чуднівська лікарня» Ірина Петрик взяла активну участь у конкурсі та, як підсумок, відмічена Подякою Міністерства охорони здоров’я.

14:37 28.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень