A A A K K K
людям із порушенням зору
комунальне некомерційне підприємство
"ЧУДНІВСЬКА ЛІКАРНЯ"

Благодійна допомога

Дата: 22.03.2022 09:58
Кількість переглядів: 432

       

Війна стала потрясінням для кожного українця - змусила нас мобілізуватися та об'єднати зусилля заради спільної перемоги. У цей непростий для нас час ми справді бачимо, що таке людяність та взаємодопомога.

Так, зовсім недавно благодійна організація, яка діє у Житомирській області, що до перемоги попросила не розголошувати її назву, надала КНП "Чуднівська лікарня" благодійну допомогу у вигляді 3 ліжок-трансформерів для пологової допомоги та 10 ліжок для реанімаційних хворих. Така технічне поповнення лікарні дозволить покращити рівень медичних послуг, що надаються у закладі, та зробить перебування пацієнтів більш комфорним. 

Також працівники КНП "Чуднівської лікарні" завдячуємо нашим землякам із Німеччини, які передали для закладу 8 функціональних ліжок для полового та неврологічного відділень. 

Лікарня щиро вдячна благодійникам та кожному, хто долучився до допомоги. Віримо, що зовсім скоро Україна переможе, а медичні працівники нашої лікарні зможу надавати кваліфіковані медичні послуги жителям міста, району та сусідніх районів.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень