A A A K K K
людям із порушенням зору
комунальне некомерційне підприємство
"ЧУДНІВСЬКА ЛІКАРНЯ"

«Лідери змінюють світ»

Дата: 28.12.2021 14:37
Кількість переглядів: 81


 Нещодавно підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу Міністерства охорони здоров’я України серед медичних сестер «Лідери змінюють світ», який присвячений підвищенню престижності медсестринської професії в суспільстві та виявленню нових лідерів медсестринства. 
 Основними завданнями конкурсу - підтримати талановитих медичних сестер та медичних братів, сприяти їх самореалізації; поширити перспективний досвід та популяризувати інноваційні підходи до організації роботи фахівців з медсестринства; сприяти підвищенню професійної майстерності молодших спеціалістів, молодших бакалаврів, бакалаврів, магістрів за спеціальністю «Медсестринство» галузі знань «Охорона здоров’я».
   Конкурс проходив у два етапи.
  Приємно відмітити, що медична сестра КНП «Чуднівська лікарня» Ірина Петрик взяла активну участь у конкурсі та, як підсумок, відмічена Подякою Міністерства охорони здоров’я.


Вітаємо Ірину Іванівну з гарною відзнакою. Зичу відчувати свою  необхідність та користь для суспільства, свою солідарність з колегами всього світу, особливу гордість за те, що на вашу долю випала велика почесна місія – бути медичною сестрою!

Тетяна МАШТАЛЕР,
головна медсестра КНП «Чуднівська лікарня»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень