A A A K K K
людям із порушенням зору
комунальне некомерційне підприємство
"ЧУДНІВСЬКА ЛІКАРНЯ"

Прискорюйте дії разом. ВРЯТУЙТЕ ЖИТТЯ – очистіть руки

Дата: 04.05.2023 10:46
Кількість переглядів: 36

5 травня ми відзначаємо Всесвітній день гігієни рук та Міжнародний день миття рук. Дата 5.05 символізує по 5 пальців на кожній руці людини. 

ВООЗ для підтримки медичних працівників у  2009 році започаткувала  щорічну глобальну кампанію – «ВРЯТУЙТЕ ЖИТТЯ: Очистіть свої руки» для покращення гігієни рук

 

Гігієна рук щороку рятує мільйони життів, якщо її проводити в правильний момент під час надання медичної допомоги.  Чистий догляд є знаком поваги до тих, хто звертається за допомогою, і він захищає здоров’я та інших працівників, які надають такий догляд.   

Зараз критичний час, коли країни в усьому світі повинні прискорити впровадження уроків пандемії COVID-19 і збільшити інвестиції, щоб усунути прогалини в профілактиці та контролі інфекцій, включаючи гігієну рук. 

Девізом кампанії 2023 року є «Прискорюємо дії разом! Рятуй життя — мий руки!”

 Разом ми можемо активізувати дії щодо запобігання інфекціям і резистентності до антимікробних засобів у сфері охорони здоров’я.  Спільноти медичних працівників  та організацій громадянського суспільства  можуть прискорити та підтримувати дії на етапі надання медичної допомоги, щоб забезпечити безпеку та здоров’я людей.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень