A A A K K K
людям із порушенням зору
комунальне некомерційне підприємство
"ЧУДНІВСЬКА ЛІКАРНЯ"

#ЗдоровішіРазом

Дата: 03.03.2023 13:50
Кількість переглядів: 73

Головна медична сестра КНП "Чуднівська лікарня" Тетяна Машталер відвідала практичну конференцію "Психологічна підтримка медичних сестер та братів. Самодопомога."

Відкриваючи захід міністр подякував медсестрам за самовіддану працю, заради того, щоб про будь-яких умов українці отримали своєчасну та якісну медичну допомогу.

Спочатку пандемія СОVID - 19, а потім повномасштабна війна в Україні поставили систему охорону здоров'я України в найскладні умови. Це був справжній виклик. Безмежно вдячний медичним сестрам, братам, акушеркам, які з честю витримали цей іспит на міцність і продовжили надавати медичну допомогу пацієнтам. Розумію, що цей час є дуже важким для кожного з нас фізично і психологічно. Спікер поділився практичними порадами, використовуючи які, ви зможете допомогти собі та своїм колегам, пацієнтам. Зазначив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Міністр наголосив, що дана тема буде актуальною і в мирний час так як набуті навички психологічного супроводу необхідні у практичній діяльності з надання допомоги хворим, а також у повсякденному житті.

У дискусії взяли участь представники ВООЗ, Європейської психіатричної асоціації та лідери медсестринської справи України.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень