A A A K K K
людям із порушенням зору
комунальне некомерційне підприємство
"ЧУДНІВСЬКА ЛІКАРНЯ"

Перемога - понад усе!

Дата: 18.01.2023 13:44
Кількість переглядів: 105

  

   Звіт депутата Житомирської обласної ради, фракція "Слуга Народу"

Лукашенка Ігора Вікторовича про проведену роботу в 2022 році

                                         

   Шановні виборці.

Я, як депутат Житомирської обласної ради, фракції "Слкга Народу", у своїй діяльності керуюсь Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», регламентом Житомирської обласної ради та іншими нормативними документами, що визначають порядок діяльності депутатів обласної ради. На постійній основі підтримую звзок з виборцями, трудовими колективами, державними установами, громадськими організаціями, місцевим самоврядуванням.

Беру участь у засіданнях постійних комісій з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів. Основним своїм пріоритетом вважаю підтримку системи охорони здоров'я області, соціальний захист населення, всебічний розвиток дітей. Саме ці напрямки повинні отримувати найбільшу підтримку від держави та потребують особливого ставлення, уваги з боку місцевої влади.  

2022 рік –це рік випробувань для України та для мене особисто. Рік розпочався ще незавершеною пандемією Covid-19.  Під моїм керівництвом в КНП «Чуднівська лікарня» було закуплено два потужних кисневих генератори. Встановлено кріоциліндр на 500 літрів. Завдяки вжитим заходам смертність від даного захворювання була найнижча в Житомирській області.

З 24 лютого- все для армії, все для Перемоги.

    

Постійно допомагаю нашим ЗСУ, які ризикують своїм життям заради миру в Україні, а також пораненим в їх реабілітації до нормального суспільного життя. Організовую, як у себе в колективі, так і в громадах збір волонтерської допомоги на фронт та деокуповані території. Співпрацюю із земляками за кордоном та волонтерськими організаціями з Польщі, Чехії, Естонії. На базі закладу КНП «Чуднівська лікарня» організовано пункт видачі гуманітарної допомоги для внутрішньопереміщених осіб. Співпрацюю з медичними підрозділами ЗСУ для забезпечення їх медикаментами та розхідними матеріалами.

 

Кількість підготовлених депутатських запитів- 2

Кількість опрацьованих звернень від виборців- 12

Кількість проведених особистих прийомів- 56

Організовано пакунків гум.допомоги для ВПО-311

  

Зібрано та відправлено харчів, теплих речей, засобів гігієни на деокуповані території Харківщини -22 тони.

  

Для медроти вч 3040 передано 1,5 тони (медикаменти, ліжка, білизна, одяг та інші медичні матеріали)

 

З лютого по серпень повністю було забезпечено гарячим харчуванням блок пости місцевої тер.оборони.

 

Передано для земляків, бійців ЗСУ 10 коліматорних прицілів, 2 тепловізори, 300 турнікетів.

 

За моєї ініціативи було організовано 10 зустрічей із молоддю, представниками влади, бійцями ТРО по наданню невідкладної допомоги в критичних станах, вогнепальних пораненнях.

 

Прийняв участь у першому регіональному форумі, присвяченому відновленню постраждалих внаслідок російської агресії територій Житомирської області. Учасниками стали представники іноземних держав, зокрема Естонії, українського Уряду, народні депутати, голови громад та влада області. 

Підтримую дітей в малозабезпечених сім'ях продуктовими наборами, смаколиками, теплим одягом.

Я не просто звітую, а показую щоденну кропітку роботу потужної команди помічників, співпрацю з працівниками адміністрації, головами та старостами громад. Основна моя підтримка -це медична громадськість. Повірте, виправдати довіру людей- не просте завдання. Про те, разом нам вдалось зробити дуже багато корисних справ, де кожен рядок не словом, а ділом підтверджує наш спільний результат, наближає нашу Перемогу.

У майбутньому буду прикладати ще більше зусиль для покращення життя жителів наших громад, та Житомирщини в цілому. Працюю не забуваючи жодного виборця, та намагаюсь виконати усі обіцянки в міру своїх можливостей.

Слава Україні-Героям  Слава.

  

             З повагою:     

Депутат обласної ради                                                     Ігор Лукашенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень