A A A K K K
людям із порушенням зору
комунальне некомерційне підприємство
"ЧУДНІВСЬКА ЛІКАРНЯ"

Новини з Піднебесної. Країна, де епідеміологу довіряють.

Дата: 16.12.2021 09:45
Кількість переглядів: 88

Аналітика від місцевого епідеміолога

Тези:

  1. Підвищена увага приділена моніторингу стану здоров’я і відстеженню результатів тестування на нуклеїнову кислоту». Посилюється нагляд та санітарну обробку карантинних приміщень, а також місць і людей, з якими вони контактують.
  2. Для населення важливо суворо дотримуватись заходів особистого захисту, таких як носіння масок і регулярне миття рук, а також дотримання вимог ізоляції на основі їх особистої історії подорожей.
  3. Місцеві органи влади в районах портів  повинні створити робочу групу для координації роботи з боротьби з вірусами, інтенсифікації управління. персоналу з групи ризику та встановити буферні зони, щоб мінімізувати його вплив на суспільство.
  4. На  99 923 підтверджених випадків у 31 регіоні провінційного рівня та Сіньцзянському виробничо-будівельному корпусі на материковому Китаї, 1 371 391 людина мали тісний контакт з інфікованими пацієнтами. 54 009 !!!!!досі перебувають під медичним наглядом.
  5. І вакцина Sinovac, і Pfizer-BioNTech викликали «неадекватну» відповідь антитіл на цей варіант, заявили вчені HKU ,закликаючи до використання бустерів для потенційного підвищення захисту. Пекінська компанія Sinovac  відповіла заявою, що третє введення вакцини CoronaVac може покращити її здатність нейтралізувати Omicron, посилаючись на власні лабораторні дослідження.

Експерти кажуть, що політика контролю захворювань здатна стримати поширення варіанту Omicron

На материковій частині Китаю цього тижня виявили свої перші два випадки COVID-19 варіанту Omicron в північному портовому місті Тяньцзінь та південній прибережній провінції Гуандун, -китайська система моніторингу вірусів і політика боротьби з хворобами здатні своєчасне виявлення вірусу та припинення його передачі. Пацієнтом у Гуандуні є 67-річний чоловік у столиці провінції Гуанчжоу. Він прилетів до Китаю з-за кордону 27 листопада і під час централізованої ізоляції в іншому місті кілька разів давав негативний результат на новий коронавірус. 11 грудня він закінчив карантин і вилетів до Гуанчжоу на самоізоляцію вдома. У понеділка у пацієнта виявили позитивний результат на вірус, і йому було діагностовано легкі симптоми. Пізніше результати секвенування геному виявили, що він був заражений варіантом Omicron.

Пацієнт – другий випадок захворювання Omicron, виявлений на материку. «Для пацієнта, який зараз проходить лікування у спеціально відведеній зоні лікарні Хайхе», створено спеціальну групу лікарів». Лікарня також розширила використання методів традиційної китайської медицини для пацієнтів. «Підвищена увага буде приділена моніторингу стану здоров’я кожного з них і відстеженню результатів тестування на нуклеїнову кислоту», – сказав він. «Ми також посилимо нагляд та санітарну обробку карантинних приміщень, а також місць і людей, з якими вони контактують».

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, зараження людей цим варіантом було виявлено в більш ніж 60 країнах.

 Навіть якщо новий штам почне поширюватися локально, ми можемо усунути його та зменшити його вплив на нормальне життя та виробництво завдяки впровадженню поточної політики боротьби з вірусами

Він додав, що для населення важливо суворо дотримуватись заходів особистого захисту, таких як носіння масок і регулярне миття рук, а також дотримання вимог ізоляції на основі їх особистої історії подорожей.

Новий штам вірусу також привів до готовності портові міста, які піддаються підвищеному ризику локальної передачі вірусу.

Місцеві органи влади в районах портів  повинні створити робочу групу для координації роботи з боротьби з вірусами, інтенсифікації управління. персоналу з групи ризику та встановити буферні зони, щоб мінімізувати його вплив на суспільство.

Щоденний брифінг щодо нових випадків коронавірусу в Китаї

14 грудня 31 регіон провінційного рівня та виробничо-будівельний корпус Сіньцзяна на материковому Китаї повідомили про 67 нових випадків підтверджених інфекцій (17 завезених випадків.

Національна комісія охорони здоров'я отримала повідомлення про 99 923 підтверджених випадки та 4 636 смертей у 31 регіоні провінційного рівня та Сіньцзянському виробничо-будівельному корпусі на материковому Китаї, і всі 93 827 пацієнтів були вилікувані та виписаний з лікарні. Залишилося 1460 підтверджених випадків (з них 17 у важкому стані) та 1 підозрюваний випадок. Встановлено, що 1 371 391 людина мали тісний контакт з інфікованими пацієнтами. 54 009 досі перебувають під медичним наглядом.

Omicron та Sinovac .

Covid-19 Вакцина від Sinovac Biotech НЕ в змозі виробляти достатню антитіла для нейтралізації сильно мутованого штаму коронавируса Omicron, згідно з новим дослідженням Університету Гонконгу.

І вакцина Sinovac, і інша від Pfizer-BioNTech викликали «неадекватну» відповідь антитіл на цей варіант, заявили вчені HKU ,закликаючи до використання бустерів для потенційного підвищення захисту. Пекінська компанія Sinovac  відповіла заявою, що третє введення вакцини CoronaVac може покращити її здатність нейтралізувати Omicron, посилаючись на власні лабораторні дослідження.

Джерело

https://www.scmp.com/news/china/science/article/3159784/omicron-chinas-sinovac-covid-19-vaccine-fails-antibodies-test?utm_medium=email&utm

http://en.nhc.gov.cn/2021-12/15/c_85361.htm


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень