A A A K K K
людям із порушенням зору
комунальне некомерційне підприємство
"ЧУДНІВСЬКА ЛІКАРНЯ"

Кабінет комп’ютерної томографії запрацював у Чуднівській лікарні

Дата: 14.12.2021 15:59
Кількість переглядів: 497

Заклад КНП «Чуднівська лікарня» вже другий рік працює за програмою медичних гарантій. Дана програма передбачає орієнтування на надану медичну послугу, оскільки наш заклад є багатопрофільним, потужним та ефективним. 
  Ми працюємо в напрямку надання цілодобової медичної допомоги. На сьогодні охоплюємо населення Чуднівщини, Любарщини та Романівщини. 
   Керівник закладу КНП «Чуднівська лікарня», депутат обласної ради  Ігор Лукашенко - сучасна, амбітна, активна та креативна людина, яка йде в ногу з часом та веде за собою колектив. Як результат його роботи та його команди стала можливість закумулювати внутрішні кошти для придбання обладнання:
- 2 кисневих станцій;
- 3 ШВЛ (апарати штучної вентиляції легень). 


  Завдяки багаторічному досвіду, вмілому менеджменту  Ігоря Вікторовича, згуртованій та висококваліфікованій команді фахівців закладу, головним придбанням 2021 є комп'ютерний томограф ANKE ANATOM 32 FIT.
Даний апарат є сучасним, ефективним, з великими можливостями обстеження людського тіла. Один з найбільш високоінформативних і швидких методів променевої діагностики, дає можливість досліджувати структуру будь-якого органу за допомогою комп'ютерної обробки серії знімків.
  Дане придбання було повністю профінансоване за рахунок обігових коштів закладу -  9,6 млн. грн. 
  Проведено великий об'єм роботи по  підготовці приміщення, встановлення, налагодження комп'ютерного томографа, по оформленню дозвільних  документів - ліцензії Державної інспекції ядерного регулювання. Підготовлені та навчені кадри. Тут буде працювати молода, але знаюча лікарка-рентгенолог Наталія Пензіна та рентгенолаборантка Олександра Яцюк.
  Все це робиться для покращення надання медичної допомоги населенню, підвищення ефективності роботи закладу. 
   Колектив продовжує працювати та розвиватися, постійно підвищує свій кваліфікаційний рівень та надає висококваліфіковану медичну допомогу. Готовий до впровадження нових технологій та залучення коштів в заклад з різних джерел.
  На урочисте відкриття кабінету комп’ютерної томографії завітали гості народний депутат України Сергій Кузьміних, голови Чуднівської міської ради Віталій Войтко та Вільшанської сільської ради Сергій Мельник, депутат Чуднівської міської ради Олександр Вітюк, представники відділень закладу. 

Тетяна МАШТАЛЕР,
головна медична сестра
 КНП «Чуднівська лікарня»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень