A A A K K K
людям із порушенням зору
комунальне некомерційне підприємство
"ЧУДНІВСЬКА ЛІКАРНЯ"

Поліклінічне відділення

Дата: 05.06.2019 15:40
Кількість переглядів: 1657

Поліклініка КНП «Чуднівська ЦРЛ»  розташована  за  адресою: м.Чуднів, вул.Житомирська, 15, телефон реєстратури 0(4139) 2-10-03. В лютому 2018 року поліклініка в складі центральної районної лікарні(далі-ЦРЛ) отримала сертифікат ДСТУ ISO 9001:2015, а в квітні 2018 року успішно пройшла чергову державну акредитацію з присвоєнням вищої категорії комісією  УОЗ Житомирської ОДА.

Потужність поліклініки – 425 відвідувань на день.

Основними завданнями  поліклініки є консультування хворих, які прибули за направленням сімейних лікарів КНП «Чуднівський ЦПМСД», або звернулись самостійно, відбір пацієнтів для стаціонарного лікування у відділеннях центральної районної лікарні, Житомирській обласній клінічній лікарні,інших обласних закладах, консультування та відбір учасників АТО на реабілітацію в обласні заклади охорони здоров’я відповідно до дорожньої карти,а також направлення пацієнтів на консультації в обласні ЗОЗ.

В поліклініці ЦРЛ здійснюється прийом за  наступними медичними спеціальностями: гінеколог, дерматовенеролог,  ендокринолог, інфекціоніст, кардіолог, невролог, ортопед-травматолог, отоларинголог, офтальмолог, хірург, онколог, психіатр, уролог,нарколог,терапевт,фтизіатр,фізіотерапевт. В складі поліклініки функціонують стоматологічний і фізіотерапевтичний відділи,кабінет функціональної діагностики. Крім того, в поліклініці працює лікар-рентгенолог, лікар ультразвукової діагностики, лікар - ендоскопіст,лікар – трансфузіолог.

В поліклініці проводиться видача лікарських засобів за кошти районного бюджету для специфічного лікування пацієнтів на розсіяний склероз,  онкогематологічні,кардіологічні,нефрологічні,психічні,неврологічні,орфанні захворювання та видача імуносупресорів жительці району, яка перенесла трансплантацію органу.

Запис пацієнтів на прийом проводиться за пред’явлення  паспорту  (іншого документу, який посвідчує особу відвідувача) та направлення сімейних лікарів, в якому мають бути наведені результати попередніх досліджень в обсязі, що відповідає характеру захворювання та фактичним діагностичним можливостям направляючого закладу охорони здоров’я, проведене лікування та мета консультації.

Ветеранам війни, учасникам АТО,ООС, особам, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, членам БО «Лікарняна каса Житомирської області», слід мати з собою відповідне посвідчення.

Реєстратура поліклініки працює з 08.00 до 17.00, прийом спеціалістів здійснюється з 08.00 до 16.00. Вихідні дні субота та неділя. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень