A A A K K K
людям із порушенням зору
комунальне некомерційне підприємство
"ЧУДНІВСЬКА ЛІКАРНЯ"

Людина, яка розуміє сьогодення.

Дата: 08.04.2020 20:40
Кількість переглядів: 2547

Сьогодні увесь світ переживає непростий період. Примітно, що саме в ці часи одразу стає зрозуміло, хто є хто. І що найважливіше - ми вкотре переконуємося, що світ не без добрих людей.
  Працівники КНП "Чуднівська ЦРЛ" висловлюють щиру подяку усім і кожному, хто долучається до збору коштів для закупівлі таких потрібних сьогодні засобів особистого захисту і медикаментів. Та особливо хочемо відмітити вклад мецената і благодійника Володимира Антоновича Кульчицького. Із своїх власних коштів він допомагає закладу у важкий час. Станом на 08.04.20 уже надійшла матеріальна допомога у сумі 264 890грн. На ці кошти  Володимир Антонович передав нашій лікарні 3 тисячі одноразовових масок, вартістю 36тис. грн, 30 бактерицидних ламп на 121 800грн та 300 костюмів індивідуального захисту вартістю 107 900грн. Також є домовленість про фінансування закупівлі ШВЛ на суму до 800 тис. Раді з того, що справді є Люди з великої літери, які розуміють нагальні потреби сьогодення. 

Володимир Антонович, як земляк неодноразово допомагав мешканцям району, особливо в  селі Жеребки. Зараз його вклад у допомогу лікарні просто величезний. Справді варте похвали і захоплення, коли людина не забуває своє коріння і землю своїх прадідів. Сподіваємося, що лихо омине нас стороною, але дякуючи Володимиру Кульчицькому, ми підготовлені - отже, захищені.

Продовжуємо стояти на сторожі нашого з вами здоров'я. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень