A A A K K K
людям із порушенням зору
комунальне некомерційне підприємство
"ЧУДНІВСЬКА ЛІКАРНЯ"

Опубліковані проекти вимог до медичних послуг

Дата: 24.09.2019 20:36
Кількість переглядів: 240

НСЗУ Національна служба здоров'я України

8 год · 

Розроблені нові проекти вимог до медичних послуг, які будуть надаватися за Програмою медичних гарантій закладами за договором з НСЗУ.

Вимоги формувалися на основі галузевих стандартів, уніфікованих протоколів надання медичної допомоги, примірних табелів матеріально-технічного оснащення, інших чинних нормативно-правових актів та міжнародних рекомендацій у сфері надання медичних послуг. Важливо пам'ятати: вимоги лише специфікують окремі важливі умови роботи надавачів за договором з НСЗУ і не замінюють собою галузеві стандарти у сфері охорони здоров’я. Діяльність закладів охорони здоров’я і надалі регламентуватиметься чинним законодавством.

Вимоги сформовані таким чином, що будь-який заклад, незалежно від його назви, рівня надання медичної допомоги та спеціалізації, який відповідає вимогам до надання послуг в межах Програми медичних гарантій, може укласти договір з НСЗУ на надання відповідної послуги/групи послуг.

Тарифи на медичні послуги, які надаватимуться за Програмою медичних гарантій, будуть затверджені законом України про Державний бюджет на 2020 рік. Коригувальні коефіцієнти будуть затверджені МОЗ після прийняття закону України про державний бюджет на 2020 рік.

Детальніше з вимогами ПМГ-2020 можна ознайомитись на сайті НСЗУ https://nszu.gov.ua/likar-2020

Звертаємо вашу увагу, що коментарі та пропозиції щодо вимог, які будуть надаватися за Програмою медичних гарантій в межах договорів між медзакладом та НСЗУ, можна надсилати Євгенії Мельник до 1 жовтня 2019 року на адресу Yevgeniya.Melnyk@nszu.gov.ua.

Світлина від НСЗУ Національна служба здоров'я України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень