A A A K K K
людям із порушенням зору
комунальне некомерційне підприємство
"ЧУДНІВСЬКА ЛІКАРНЯ"

Співпраця з регіонами

Дата: 22.08.2019 19:41
Кількість переглядів: 245

  

 На виконання наказу №801 від 03.06.2019р «Про забезпечення виконання рішення колегії,протокол №4,п.2 від 31.05.2019 року» та наказу № 91-к  від 14.08.2019р. «Про організацію планового оздоровлення дітей на ІІ півріччя 2019 та І півріччя 2020»  22.08.2019р на базі КНП "Чуднівська ЦРЛ" відбулась оперативна нарада з питання впорядкування роботи в наданні допомоги дітям з хірургічною патологією в Чуднівському районі за участю головного лікаря КНП "Чуднівська ЦРЛ" Лукашенко І.В., головного лікаря КНП "Чуднівський Центр ПМСД"  Скриваника А.Р., експерта УОЗ Житомирської ОДА за фахом дитяча хірургія Руска П.С. та фахівців ЛПЗ району.  

  Після дискусії, було прийнято організаційне рішення, результатом якого має бути співпраця у вирішенні проблеми диспансерного огляду та оздоровлення дітей з хірургічною патологією.

  Бригадою фахівців у складі Русака П.С., Галіводи І.В. та Штогріна Б.В., оглянуто дітей диспансерної групи з плановою хірургічною патологією, частину дітей прооперовано на місці, а інші направлені для оздоровлення на базі КУ ЖОДКЛ.

 

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень